Bine aţi venit la Fischgut-Primus Anlagenbau

Ne bucurăm să vă avem oaspeţi pe site-ul nostru! Firma Fischgut Primus Anlagenbau a apărut din tradiţia pentru piscicultură a fermei „Fischgut Primus“, care, in anii nouăzeci a devenit una dintre cele mai moderne ferme de acvacultură.

Fischgut Primus Anlagenbau proiectează, construieşte şi instalează ei inşişi sistemele proprii de recirculare, pe care, de asemenea, ferma Fischgut Primus le utilizează, de peste 20 de ani, cu foarte mult succes.

Noi suntem specialistul dumneavoastră în domeniul acvaculturii, şi vă putem oferi asistenţă începând de la sistemele de incubaţie şi predezvoltare de mici dimensiuni, continuând cu sistemul pentru creştere a puietului, şi încheind cu instalaţiile de mari dimensiuni de creştere a peştelui pentru consum. Toate sistemele necesare vor fi planificate şi dotate cu tehnologia noastră funcţională şi inovatoare. Pe lânga acestea noi oferim instructaj pentru sectorul de reproducere, creştere de puiet, de creştere a peştelui de consum, în utilizarea fiecărei componente a sistemului şi, de asemenea, în procesarea peştelui.

Este posibil, de asemenea, acordarea de consultanţă pe o perioadă de până la 8 ani de la instalarea sistemului.